نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آبزیان باکتریهای بیماریزای مشترک و قابل انتقال میان آبزیان و انسان [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 1-12]
  • آبزی پروری مروری بر آبزی پروری لابسترهای خاردار دریای عمان(Panalirus sp) [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 25-38]
  • آبله کپور روش های پیشگیری، کنترل و تشخیص آزمایشگاهی بیماری های ویروسی ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 59-73]

ا

  • استان زنجان بررسی‌ پراکنش‌ و فراوانی پلانکتونی‌ درراستای توسعه آبزی پروری در دریاچه سد خندق‌لو [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 67-86]
  • استخر خاکی تله های مناسب صید شاه میگوی آب شیرین Astacus leptodactylus در مزارع پرورشی [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 55-65]

ب

  • بیماری خواب آلودگی کوی روش های پیشگیری، کنترل و تشخیص آزمایشگاهی بیماری های ویروسی ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 59-73]
  • بیماری های ویروسی معرفی سه ویروس مهم بیماریزای اگزوتیک (IPNV, IHNV &VHSV) در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورشی [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 47-57]

پ

  • پتانسیل تولید شیلاتی بررسی‌ پراکنش‌ و فراوانی پلانکتونی‌ درراستای توسعه آبزی پروری در دریاچه سد خندق‌لو [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 67-86]
  • پرواربندی مروری بر آبزی پروری لابسترهای خاردار دریای عمان(Panalirus sp) [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 25-38]
  • پرورش در قفس مروری بر تکثیر و پرورش ماهی سوکلا (Rachycentrom conadum) [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 11-23]
  • پرورش میگو بررسی تاثیر وزن ذخیره سازی پست لارو میگوی سفید غربی بر عملکرد رشد وبازماندگی در مزارع چوئبده آبادان [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 39-45]
  • پست لارو مروری بر آبزی پروری لابسترهای خاردار دریای عمان(Panalirus sp) [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 25-38]

ت

  • تالاب انزلی بررسی تأثیر منبع کربوهیدرات بر کیفیت و میزان پذیرش سس تهیه شده از زائدات منجمد میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) طی نگهداری در دمای ۴ درجه سلسیوس [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 25-39]
  • ترکیب لاشه بررسی شاخص های تغذیه ای ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) تحت تاثیر دوره های کوتاه مدت محدودیت پروتئینی [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 1-10]
  • تکثیر در اسارت مروری بر تکثیر و پرورش ماهی سوکلا (Rachycentrom conadum) [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 11-23]
  • تله تله های مناسب صید شاه میگوی آب شیرین Astacus leptodactylus در مزارع پرورشی [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 55-65]

خ

  • خندقلو بررسی‌ پراکنش‌ و فراوانی پلانکتونی‌ درراستای توسعه آبزی پروری در دریاچه سد خندق‌لو [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 67-86]

ر

  • راه‌های انتقال باکتریهای بیماریزای مشترک و قابل انتقال میان آبزیان و انسان [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 1-12]
  • رسیدگی جنسی مروری بر بیولوژی تولیدمثل ماهی سوف سفید (Sander lucioperca) [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 41-53]
  • رشد جبرانی بررسی شاخص های تغذیه ای ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) تحت تاثیر دوره های کوتاه مدت محدودیت پروتئینی [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 1-10]
  • رفتار تخمریزی مروری بر بیولوژی تولیدمثل ماهی سوف سفید (Sander lucioperca) [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 41-53]
  • روش صید تله های مناسب صید شاه میگوی آب شیرین Astacus leptodactylus در مزارع پرورشی [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 55-65]

ز

  • زرده‌سازی مروری بر بیولوژی تولیدمثل ماهی سوف سفید (Sander lucioperca) [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 41-53]
  • زیست‌شناسی مروری بر بیولوژی تولیدمثل ماهی سوف سفید (Sander lucioperca) [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 41-53]
  • زمان ماندگاری بررسی تأثیر منبع کربوهیدرات بر کیفیت و میزان پذیرش سس تهیه شده از زائدات منجمد میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) طی نگهداری در دمای ۴ درجه سلسیوس [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 25-39]
  • زئوپلانکتون بررسی‌ پراکنش‌ و فراوانی پلانکتونی‌ درراستای توسعه آبزی پروری در دریاچه سد خندق‌لو [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 67-86]
  • زئونوز باکتریهای بیماریزای مشترک و قابل انتقال میان آبزیان و انسان [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 1-12]

س

  • سس میگو بررسی تأثیر منبع کربوهیدرات بر کیفیت و میزان پذیرش سس تهیه شده از زائدات منجمد میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) طی نگهداری در دمای ۴ درجه سلسیوس [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 25-39]
  • سوف سفید مروری بر بیولوژی تولیدمثل ماهی سوف سفید (Sander lucioperca) [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 41-53]

ش

  • شاه میگو تله های مناسب صید شاه میگوی آب شیرین Astacus leptodactylus در مزارع پرورشی [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 55-65]
  • شاه میگوی خاردار مروری بر آبزی پروری لابسترهای خاردار دریای عمان(Panalirus sp) [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 25-38]

ع

  • عوامل بیماری زای فرصت طلب باکتریهای بیماریزای مشترک و قابل انتقال میان آبزیان و انسان [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 1-12]
  • عوامل خطر پایش و ارزیابی عوامل خطر محیطی و مدیریتی مؤثر در بروز برخی از بیماری‌های ویروسی خاص در مرکز تولید ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان SPF [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 13-24]

ق

  • قزل آلای رنگین کمان بررسی شاخص های تغذیه ای ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) تحت تاثیر دوره های کوتاه مدت محدودیت پروتئینی [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 1-10]
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان پایش و ارزیابی عوامل خطر محیطی و مدیریتی مؤثر در بروز برخی از بیماری‌های ویروسی خاص در مرکز تولید ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان SPF [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 13-24]

ک

  • کپور معمولی روش های پیشگیری، کنترل و تشخیص آزمایشگاهی بیماری های ویروسی ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 59-73]
  • کیفیت میکروبی بررسی تأثیر منبع کربوهیدرات بر کیفیت و میزان پذیرش سس تهیه شده از زائدات منجمد میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) طی نگهداری در دمای ۴ درجه سلسیوس [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 25-39]
  • کوبیا مروری بر تکثیر و پرورش ماهی سوکلا (Rachycentrom conadum) [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 11-23]

ل

  • لارو مروری بر آبزی پروری لابسترهای خاردار دریای عمان(Panalirus sp) [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 25-38]

م

  • ماهیان سردآبی معرفی سه ویروس مهم بیماریزای اگزوتیک (IPNV, IHNV &VHSV) در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورشی [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 47-57]
  • ماهی دریایی مروری بر تکثیر و پرورش ماهی سوکلا (Rachycentrom conadum) [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 11-23]
  • محدودیت پروتئینی بررسی شاخص های تغذیه ای ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) تحت تاثیر دوره های کوتاه مدت محدودیت پروتئینی [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 1-10]
  • محیطی پایش و ارزیابی عوامل خطر محیطی و مدیریتی مؤثر در بروز برخی از بیماری‌های ویروسی خاص در مرکز تولید ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان SPF [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 13-24]
  • محور تولیدمثل مروری بر بیولوژی تولیدمثل ماهی سوف سفید (Sander lucioperca) [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 41-53]
  • مدیریتی پایش و ارزیابی عوامل خطر محیطی و مدیریتی مؤثر در بروز برخی از بیماری‌های ویروسی خاص در مرکز تولید ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان SPF [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 13-24]
  • مزارع چوئبده آبادان بررسی تاثیر وزن ذخیره سازی پست لارو میگوی سفید غربی بر عملکرد رشد وبازماندگی در مزارع چوئبده آبادان [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 39-45]
  • میگوی ژاپنی بررسی تأثیر منبع کربوهیدرات بر کیفیت و میزان پذیرش سس تهیه شده از زائدات منجمد میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) طی نگهداری در دمای ۴ درجه سلسیوس [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 25-39]
  • میگوی سفید غربی بررسی تاثیر وزن ذخیره سازی پست لارو میگوی سفید غربی بر عملکرد رشد وبازماندگی در مزارع چوئبده آبادان [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 39-45]

و

  • ویرمی بهاره کپور روش های پیشگیری، کنترل و تشخیص آزمایشگاهی بیماری های ویروسی ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 59-73]
  • وزن ذخیره سازی بررسی تاثیر وزن ذخیره سازی پست لارو میگوی سفید غربی بر عملکرد رشد وبازماندگی در مزارع چوئبده آبادان [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 39-45]

ه

  • هرپس ویروس کوی روش های پیشگیری، کنترل و تشخیص آزمایشگاهی بیماری های ویروسی ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 59-73]
  • هورمون‌تراپی مروری بر تکثیر و پرورش ماهی سوکلا (Rachycentrom conadum) [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 11-23]