آ
-
آبزیان
باکتریهای بیماریزای مشترک و قابل انتقال میان آبزیان و انسان [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 1-12]
-
آبزی پروری
مروری بر آبزی پروری لابسترهای خاردار دریای عمان(Panalirus sp) [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 25-38]
-
آبله کپور
روش های پیشگیری، کنترل و تشخیص آزمایشگاهی بیماری های ویروسی ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 59-73]
ا
-
استان زنجان
بررسی پراکنش و فراوانی پلانکتونی درراستای توسعه آبزی پروری در دریاچه سد خندقلو [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 67-86]
-
استخر خاکی
تله های مناسب صید شاه میگوی آب شیرین Astacus leptodactylus در مزارع پرورشی [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 55-65]
ب
-
بیماری خواب آلودگی کوی
روش های پیشگیری، کنترل و تشخیص آزمایشگاهی بیماری های ویروسی ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 59-73]
-
بیماری های ویروسی
معرفی سه ویروس مهم بیماریزای اگزوتیک (IPNV, IHNV &VHSV) در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورشی [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 47-57]
پ
-
پتانسیل تولید شیلاتی
بررسی پراکنش و فراوانی پلانکتونی درراستای توسعه آبزی پروری در دریاچه سد خندقلو [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 67-86]
-
پرواربندی
مروری بر آبزی پروری لابسترهای خاردار دریای عمان(Panalirus sp) [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 25-38]
-
پرورش در قفس
مروری بر تکثیر و پرورش ماهی سوکلا (Rachycentrom conadum) [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 11-23]
-
پرورش میگو
بررسی تاثیر وزن ذخیره سازی پست لارو میگوی سفید غربی بر عملکرد رشد وبازماندگی در مزارع چوئبده آبادان [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 39-45]
-
پست لارو
مروری بر آبزی پروری لابسترهای خاردار دریای عمان(Panalirus sp) [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 25-38]
ت
-
تالاب انزلی
بررسی تأثیر منبع کربوهیدرات بر کیفیت و میزان پذیرش سس تهیه شده از زائدات منجمد میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) طی نگهداری در دمای ۴ درجه سلسیوس [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 25-39]
-
ترکیب لاشه
بررسی شاخص های تغذیه ای ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) تحت تاثیر دوره های کوتاه مدت محدودیت پروتئینی [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 1-10]
-
تکثیر در اسارت
مروری بر تکثیر و پرورش ماهی سوکلا (Rachycentrom conadum) [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 11-23]
-
تله
تله های مناسب صید شاه میگوی آب شیرین Astacus leptodactylus در مزارع پرورشی [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 55-65]
خ
-
خندقلو
بررسی پراکنش و فراوانی پلانکتونی درراستای توسعه آبزی پروری در دریاچه سد خندقلو [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 67-86]
ر
-
راههای انتقال
باکتریهای بیماریزای مشترک و قابل انتقال میان آبزیان و انسان [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 1-12]
-
رسیدگی جنسی
مروری بر بیولوژی تولیدمثل ماهی سوف سفید (Sander lucioperca) [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 41-53]
-
رشد جبرانی
بررسی شاخص های تغذیه ای ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) تحت تاثیر دوره های کوتاه مدت محدودیت پروتئینی [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 1-10]
-
رفتار تخمریزی
مروری بر بیولوژی تولیدمثل ماهی سوف سفید (Sander lucioperca) [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 41-53]
-
روش صید
تله های مناسب صید شاه میگوی آب شیرین Astacus leptodactylus در مزارع پرورشی [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 55-65]
ز
-
زردهسازی
مروری بر بیولوژی تولیدمثل ماهی سوف سفید (Sander lucioperca) [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 41-53]
-
زیستشناسی
مروری بر بیولوژی تولیدمثل ماهی سوف سفید (Sander lucioperca) [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 41-53]
-
زمان ماندگاری
بررسی تأثیر منبع کربوهیدرات بر کیفیت و میزان پذیرش سس تهیه شده از زائدات منجمد میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) طی نگهداری در دمای ۴ درجه سلسیوس [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 25-39]
-
زئوپلانکتون
بررسی پراکنش و فراوانی پلانکتونی درراستای توسعه آبزی پروری در دریاچه سد خندقلو [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 67-86]
-
زئونوز
باکتریهای بیماریزای مشترک و قابل انتقال میان آبزیان و انسان [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 1-12]
س
-
سس میگو
بررسی تأثیر منبع کربوهیدرات بر کیفیت و میزان پذیرش سس تهیه شده از زائدات منجمد میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) طی نگهداری در دمای ۴ درجه سلسیوس [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 25-39]
-
سوف سفید
مروری بر بیولوژی تولیدمثل ماهی سوف سفید (Sander lucioperca) [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 41-53]
ش
-
شاه میگو
تله های مناسب صید شاه میگوی آب شیرین Astacus leptodactylus در مزارع پرورشی [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 55-65]
-
شاه میگوی خاردار
مروری بر آبزی پروری لابسترهای خاردار دریای عمان(Panalirus sp) [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 25-38]
ع
-
عوامل بیماری زای فرصت طلب
باکتریهای بیماریزای مشترک و قابل انتقال میان آبزیان و انسان [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 1-12]
-
عوامل خطر
پایش و ارزیابی عوامل خطر محیطی و مدیریتی مؤثر در بروز برخی از بیماریهای ویروسی خاص در مرکز تولید ماهی قزلآلای رنگینکمان SPF [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 13-24]
ق
-
قزل آلای رنگین کمان
بررسی شاخص های تغذیه ای ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) تحت تاثیر دوره های کوتاه مدت محدودیت پروتئینی [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 1-10]
-
قزلآلای رنگینکمان
پایش و ارزیابی عوامل خطر محیطی و مدیریتی مؤثر در بروز برخی از بیماریهای ویروسی خاص در مرکز تولید ماهی قزلآلای رنگینکمان SPF [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 13-24]
ک
-
کپور معمولی
روش های پیشگیری، کنترل و تشخیص آزمایشگاهی بیماری های ویروسی ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 59-73]
-
کیفیت میکروبی
بررسی تأثیر منبع کربوهیدرات بر کیفیت و میزان پذیرش سس تهیه شده از زائدات منجمد میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) طی نگهداری در دمای ۴ درجه سلسیوس [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 25-39]
-
کوبیا
مروری بر تکثیر و پرورش ماهی سوکلا (Rachycentrom conadum) [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 11-23]
ل
-
لارو
مروری بر آبزی پروری لابسترهای خاردار دریای عمان(Panalirus sp) [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 25-38]
م
-
ماهیان سردآبی
معرفی سه ویروس مهم بیماریزای اگزوتیک (IPNV, IHNV &VHSV) در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورشی [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 47-57]
-
ماهی دریایی
مروری بر تکثیر و پرورش ماهی سوکلا (Rachycentrom conadum) [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 11-23]
-
محدودیت پروتئینی
بررسی شاخص های تغذیه ای ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) تحت تاثیر دوره های کوتاه مدت محدودیت پروتئینی [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 1-10]
-
محیطی
پایش و ارزیابی عوامل خطر محیطی و مدیریتی مؤثر در بروز برخی از بیماریهای ویروسی خاص در مرکز تولید ماهی قزلآلای رنگینکمان SPF [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 13-24]
-
محور تولیدمثل
مروری بر بیولوژی تولیدمثل ماهی سوف سفید (Sander lucioperca) [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 41-53]
-
مدیریتی
پایش و ارزیابی عوامل خطر محیطی و مدیریتی مؤثر در بروز برخی از بیماریهای ویروسی خاص در مرکز تولید ماهی قزلآلای رنگینکمان SPF [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 13-24]
-
مزارع چوئبده آبادان
بررسی تاثیر وزن ذخیره سازی پست لارو میگوی سفید غربی بر عملکرد رشد وبازماندگی در مزارع چوئبده آبادان [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 39-45]
-
میگوی ژاپنی
بررسی تأثیر منبع کربوهیدرات بر کیفیت و میزان پذیرش سس تهیه شده از زائدات منجمد میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) طی نگهداری در دمای ۴ درجه سلسیوس [دوره 4، بهار و تابستان 99، 1399، صفحه 25-39]
-
میگوی سفید غربی
بررسی تاثیر وزن ذخیره سازی پست لارو میگوی سفید غربی بر عملکرد رشد وبازماندگی در مزارع چوئبده آبادان [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 39-45]
و
-
ویرمی بهاره کپور
روش های پیشگیری، کنترل و تشخیص آزمایشگاهی بیماری های ویروسی ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 59-73]
-
وزن ذخیره سازی
بررسی تاثیر وزن ذخیره سازی پست لارو میگوی سفید غربی بر عملکرد رشد وبازماندگی در مزارع چوئبده آبادان [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 39-45]
ه
-
هرپس ویروس کوی
روش های پیشگیری، کنترل و تشخیص آزمایشگاهی بیماری های ویروسی ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 59-73]
-
هورمونتراپی
مروری بر تکثیر و پرورش ماهی سوکلا (Rachycentrom conadum) [دوره 4، پاییز و زمستان 1399، 1399، صفحه 11-23]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد